Cliënt vertelt

Enkele reacties van cliënten

Een aantal cliënten schreven een stukje over hun ervaringen bij Praktijk Psycholoog Nijmegen.

5/5

“Wat me erg aansprak in begeleiding van Sandra was zijn betrokken en gelijkwaardige houding. Wat bijzonder geholpen heeft is dat Sandra soms wel aanreikt maar de oplossingen echt vanuit me zelf zijn gekomen. Uiteindelijk leverde dit een duidelijk doel op om naartoe te werken. Mooi is dat er nog totaal andere dingen aan de orde zijn gekomen dan het probleem waarvoor ik kwam doordat Sandra echt naar het totale plaatje kijkt.”

4/5

“Sandra besteedt veel aandacht aan mij als persoon. Voor mij was het belangrijk om letterlijk een arm om hem heen te slaan na het overlijden van mijn moeder.”

5/5

“Ik kan mijn kinderen nu met vertrouwen loslaten. Ik weet dat de begeleiding voor mijn kinderen met psychische en lichamelijke aandoeningen de juiste is. Eindelijk kan ik me op mezelf richten zonder me continue zorgen te maken.”

4/5

“Ik heb al jaren last van paniekaanvallen. Toen het echt niet meer ging besloot ik in therapie te gaan. Door de website van Sandra had ik al een goed gevoel. Onze eerste afspraak was erg prettig en ik voelde me meteen op mijn gemak. De paniekaanvallen zijn nog niet helemaal weg, maar ik ben op de goede weg!” –

5/5

“Toen wij bij Sandra kwamen hadden we constant ruzie. Kleine irritaties over dagelijkse dingen konden behoorlijk escaleren. Sandra hielp ons met het verbeteren van onze communicatie. We hebben geleerd eerder aan te geven wat ons stoort en dit beter te verwoorden. De kleine irritaties zijn er natuurlijk nog steeds, de escalaties niet meer.”

Contact

Heb je nog vragen of ben je benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem telefonisch contact op (024-2022017) of stuur een e-mail. Ik help je graag.